OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik Bölümü

  • omu.edu.tr
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi
  • Anasayfa
  • Bize Ulaşın
  • EN عربي

  • BÖLÜM HAKKINDA
    • Genel Bilgi
    • Misyon ve Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Yönetim
    • Kurullar
    • Komisyon ve Koordinatörlükler
    • Başarılar
  • EĞİTİM-ÖĞRETİM
    • Lisans Programı
    • Yüksek Lisans Programı
    • Doktora Programı
    • Değişim Programları
    • Ders Bilgi Paketi
    • Eğitim Amaçları
    • Program Çıktıları
  • ÖĞRENCİ
    • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
    • Akademik Takvim
    • Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS)
    • Ders Programları
    • Sınav Programları
    • Ders İçerikleri
    • Öğrenci Toplulukları
    • Kariyer Merkezi
    • Mezunlar Koordinatörlüğü
    • Stajlar
    • Aday Öğrenci
    • Öğrenci Kalite Komisyonu
    • Engelli Öğrenci Birimi
    • Danışmanlık Saatleri
    • Mezunlarımız
    • Kütüphane
  • PERSONEL
    • Akademik Personel
    • Akademik Personel Emekli
    • İdari Personel
    • İdari Personel Emekli
  • ARAŞTIRMA
    • Laboratuvarlar
    • Projeler
    • Bölüm Araştırma Performansı
    • Faydalı Linkler
  • BELGELER
    • Yönergeler/İlkeler
    • Deney Föyleri
    • Şablonlar
    • Formlar
  • KALİTE
    • Birim Kalite Komisyonu
    • Görev Tanımları
    • İş Akış Süreçleri
    • Paydaşlar
    • Birim Paydaş Danışma Kurulu
    • Birim Paydaş Katkı Matrisi
    • Kalite Koordinatörlüğü
    • Üniversite Kalite Yönetim Sistemi (ÜNİKYS)
    • Dijital Arşiv
    • Öğrenci Kalite Komisyonu
    • Anketler
    • Akreditasyon
  • Toplumsal Katkı
    • Toplumsal Yaşama Katkı Koordinatörlüğü
    • Birim Faaliyetleri

Sosyal Sorumluluk

  • Toplumsal katkı
  • Birim faaliyetleri

Toplumsal Katkı

  • Toplumsal Yaşama Katkı Koordinatörlüğü
  • Birim Faaliyetleri
    • Sağlık
    • Eğitim
    • Ar-Ge
    • Sosyal Sorumluluk

2025 Yılı Faaliyetlerimiz
Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Ertaş Öztürk, 13 Mayıs 2025 tarihinde Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşide ‘Beslenmede Doğru Bilinen Yanlışlar’ konulu sunumuyla bilim dışı beslenme inanışlarının halk sağlığını tehdit ettiğine dikkat çekti.
Prof. Dr. Pınar Sökülmez Kaya, 8 Mayıs 2025 tarihinde Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından Dünya Çölyak Haftası kapsamında Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen panelde “Çölyak ve Beslenme” konulu sunumuyla çölyak hastalığına ilişkin toplumsal farkındalık oluşturulmasına ve bu hastalarda glutensiz beslenmenin önemine dikkat çekti.

Bağlantılar

  • Akademik Takvim
  • OMÜ Ders Kataloğu
  • Öğrenci Değişim Programları
  • Middle Black Sea Journal of Communication Studies

İletişim




Faks: 0362 445 11 37



Hızlı Linkler

  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • OMÜ E-posta
  • Öğrenci İşleri
  • OMÜde Yaşam
  • OMÜ Radyo
  • Genç İfade Gazetesi
Copyright @ 2023 | Ondokuz Mayıs Üniversitesi - BİDB | Powered by Grav