OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik Bölümü

  • omu.edu.tr
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi
  • Anasayfa
  • Bize Ulaşın
  • EN عربي

  • BÖLÜMÜMÜZ
    • Hakkımızda
    • İdari Personel
    • Misyon Vizyon
    • Programın Amacı ve Temel Özellikleri
    • Porgram Eğitim Amaçları
    • Yönetim
    • Komisyonlar
    • Anabilim Dalları
    • Laboratuvarlarımız
    • Organizasyon Şeması
  • AKADEMİK
    • Akademik Personel
  • EĞİTİM
    • Lisans
    • Lisansüstü
  • ÖĞRENCİ
    • Ders Programları ve Uygulamalı Dersler İlke, Usul, Esasları
    • Danışmanlar ve Sınıf Temsilcileri
    • Akademik Takvim
    • Sınav Programları
    • Müfredatlar
    • Öğrenci Değişim Programları
    • Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Topluluğu
    • Kariyer Kapısı Platformu
    • Yetenek Kapısı Platformu
    • Sağlık Bilimleri Fakültesi Engelli Öğrenci Tespit Formu
    • Bölüm Mezun İzleme Komisyonu
    • Kariyer Merkezi
    • İntibak Çizelgeleri
  • KALİTE
    • Stratejik Plan Hedef Kartları
    • Kalite ve Akreditasyon Çalışmaları
    • Formlar
    • Türkiye Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi
    • Ulusal Çekirdek Eğitim Programı (ÇEP)
    • Öğrenci Kalite Komisyonu
    • Birim Kalite Komisyonu
  • ARAŞTIRMA
    • Bilimsel Yayınlar
    • Projeler
    • Dergi
    • OMÜ Teknopark
    • Tezler
    • Uluslararası İşbirlikleri
    • Laboratuvarlar
    • AR-GE Koordinatörlüğü
  • Toplumsal Katkı
    • Toplumsal Yaşama Katkı Koordinatörlüğü
    • Birim Faaliyetleri
  • BAŞARILARIMIZ

Sosyal Sorumluluk

  • Toplumsal katkı
  • Birim faaliyetleri

Toplumsal Katkı

  • Toplumsal Yaşama Katkı Koordinatörlüğü
  • Birim Faaliyetleri
    • Sağlık
    • Eğitim
    • Ar-Ge
    • Sosyal Sorumluluk

2025 Yılı Faaliyetlerimiz
Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Ertaş Öztürk, 13 Mayıs 2025 tarihinde Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşide ‘Beslenmede Doğru Bilinen Yanlışlar’ konulu sunumuyla bilim dışı beslenme inanışlarının halk sağlığını tehdit ettiğine dikkat çekti.
Prof. Dr. Pınar Sökülmez Kaya, 8 Mayıs 2025 tarihinde Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından Dünya Çölyak Haftası kapsamında Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen panelde “Çölyak ve Beslenme” konulu sunumuyla çölyak hastalığına ilişkin toplumsal farkındalık oluşturulmasına ve bu hastalarda glutensiz beslenmenin önemine dikkat çekti.

Bağlantılar

  • Akademik Takvim
  • OMÜ Ders Kataloğu
  • Öğrenci Değişim Programları
  • Middle Black Sea Journal of Communication Studies

İletişim




Faks: 0362 445 11 37



Hızlı Linkler

  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • OMÜ E-posta
  • Öğrenci İşleri
  • OMÜde Yaşam
  • OMÜ Radyo
  • Genç İfade Gazetesi
Copyright @ 2023 | Ondokuz Mayıs Üniversitesi - BİDB | Powered by Grav