OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik Bölümü

  • omu.edu.tr
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi
  • Anasayfa
  • Bize Ulaşın
  • EN عربي

  • BÖLÜM HAKKINDA
    • Genel Bilgi
    • Misyon ve Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Yönetim
    • Kurullar
    • Komisyon ve Koordinatörlükler
    • Başarılar
  • EĞİTİM-ÖĞRETİM
    • Lisans Programı
    • Yüksek Lisans Programı
    • Doktora Programı
    • Değişim Programları
    • Ders Bilgi Paketi
    • Eğitim Amaçları
    • Program Çıktıları
  • ÖĞRENCİ
    • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
    • Akademik Takvim
    • Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS)
    • Ders Programları
    • Sınav Programları
    • Ders İçerikleri
    • Öğrenci Toplulukları
    • Kariyer Merkezi
    • Mezunlar Koordinatörlüğü
    • Staj/Uygulama
    • Aday Öğrenci
    • Öğrenci Kalite Komisyonu
    • Engelli Öğrenci Birimi
    • Danışmanlık Saatleri
    • Mezunlarımız
    • Kütüphane
  • PERSONEL
    • Akademik Personel
    • Akademik Personel Emekli
    • İdari Personel
    • İdari Personel Emekli
  • ARAŞTIRMA
    • Laboratuvarlar
    • Projeler
    • Bölüm Araştırma Performansı
    • Faydalı Linkler
  • BELGELER
    • Yönergeler/İlkeler
    • Deney Föyleri
    • Şablonlar
    • Formlar
  • KALİTE
    • Birim Kalite Komisyonu
    • Görev Tanımları
    • İş Akış Süreçleri
    • Paydaşlar
    • Birim Paydaş Danışma Kurulu
    • Birim Paydaş Katkı Matrisi
    • Kalite Koordinatörlüğü
    • Üniversite Kalite Yönetim Sistemi (ÜNİKYS)
    • Dijital Arşiv
    • Öğrenci Kalite Komisyonu
    • Anketler
    • Akreditasyon
  • Toplumsal Katkı
    • Toplumsal Yaşama Katkı Koordinatörlüğü
    • Birim Faaliyetleri

Staj/Uygulama

  • Öğrenci̇

KLİNİK ve BESLENME UYGULAMALARI I-V DERSLERİ UYGULAMA FORM ve EVRAKLARI

BES 427 Seminer Hazırlama ve Sunumu I-BES 430 Seminer Hazırlama ve Sunumu II Değerlendirme Kriterleri
Seminer Seminer Hazırlama ve Sunumu Değerlendirme kriterleri için tıklayınız.

BES 429 Mezuniyet Projesi Planlama İlkeleri I-BES 446 Bitirme Projesi Değerlendirme Kriterleri
Mezuniyet Projesi Planlama İlkeleri ve Bitirme Pojesi değerlendirme kriterleri için tıklayınız

Uygulamalı Dersler İlke, Usul ve Esasları
Klinik ve Beslenme Uygulamaları İlke, Usul ve Esasları için tıklayınız

Uygulama Öncesi Yapılacak İşlemler

İşe Giriş ve Periyodik Muayene Formu için tıklayınız.

Öğrenci Tetkik Listesi için tıklayınız.

Son Haberler

2209-A -Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan projelerimiz
23 Ekim 2025

Beslenme ve Diyetetik Birinci Sınıf Öğrencileri İçin Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
8 Ekim 2025

ÖĞRENCİ E-POSTALARI HAKKINDA DUYURU
3 Ekim 2025

Etkinlikler

Eki 27

Dezenformasyonla Mücadele Eğitimi

Eki 20

TÜBİTAK 2209-A ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI PROJE DENEYİMİ PAYLAŞIMI

May 12

Dünya Çölyak Günü Farkındalığı

Bağlantılar

  • Akademik Takvim
  • OMÜ Ders Kataloğu
  • Öğrenci Değişim Programları
  • Middle Black Sea Journal of Communication Studies

İletişim




Faks: 0362 445 11 37



Hızlı Linkler

  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • OMÜ E-posta
  • Öğrenci İşleri
  • OMÜde Yaşam
  • OMÜ Radyo
  • Genç İfade Gazetesi
Copyright @ 2023 | Ondokuz Mayıs Üniversitesi - BİDB | Powered by Grav