Ara …
OMÜ
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Beslenme ve Diyetetik Bölümü
omu.edu.tr
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Anasayfa
Bize Ulaşın
EN
عربي
Toggle navigation
BÖLÜMÜMÜZ
Hakkımızda
Misyon Vizyon
Programın Amacı ve Temel Özellikleri
Porgram Eğitim Amaçları
Yönetim
Komisyonlar
Anabilim Dalları
Laboratuvarlarımız
Organizasyon Şeması
PERSONEL
Akademik Personel
İdari Personel
LİSANS
Ders Programları ve Uygulamalı Dersler İlke, Usul, Esasları
Öğrenci Sınıf Danışmanları
Akademik Takvim
Sınav Programları
Müfredatlar
Öğrenci Değişim Programları
Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Topluluğu
Kariyer Kapısı Platformu
Yetenek Kapısı Platformu
Sağlık Bilimleri Fakültesi Engelli Öğrenci Tespit Formu
Bölüm Mezun İzleme Komisyonu
Kariyer Merkezi
İntibak Çizelgeleri
LİSANSÜSTÜ
Yüksek Lisans
Başvuru Kriterleri
KALİTE
Stratejik Plan Hedef Kartları
Kalite ve Akreditasyon Çalışmaları
Formlar
Türkiye Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi
Ulusal Çekirdek Eğitim Programı (ÇEP)
Öğrenci Kalite Komisyonu
Birim Kalite Komisyonu
Toplumsal Katkı
Toplumsal Yaşama Katkı Koordinatörlüğü
Birim Faaliyetleri
BAŞARILARIMIZ
Glutensiz Diyetler ve Sağlık Üzerine Etkileri (WEBINAR)
Etkinlikler
Yazar:
omubeslenmevediyetetik
| Tarih: 17 Ağustos 2020